Wonen op S-West

Wonen op S-West

S-West wordt een stijlvolle mix aan de Torenallee en de Ingenieur Kalffstraat. Het project gaat bestaan uit vier gebouwen met elk een eigen stijl en naam (genoemd naar leden van de Philips-familie).

Camera 10 NEWFrits
Dit moet de prominente, hoge toren worden aan de Torenallee, met fiere uitkijk over de stad; een passend eerbetoon aan meneer Frits. Architect Jeroen Schippers liet zich inspireren door de Torre Velasca in Milaan. Frits wordt zo’n zestig meter en negentien lagen hoog en telt ongeveer 87 appartementen, van zestig vierkante meter tot een dubbellaags penthouse van tweehonderd vierkante meter met riant dakterras.

 

P 133 DO Strijp S Vlek F Torenallee West Beiden KleurFrederik
Deze kloeke verschijning vormt de hoek van de Torenallee en de Ingenieur Kalffstraat. De vormgeving zal doen denken aan de architectuur van het New Yorkse Soho, met onder meer stalen trappen en metselwerk in verschillende breedten over de gevels. Frederik gaat rond de 92 appartementen tellen van vijftig tot honderd vierkante meter.

 

Cam 60 FINALMaria
Zij komt dwars op de Ingenieur Kalffstraat te staan, zodat de ongeveer 26 woningen en terrassen op het zuidwesten liggen. Maria wordt een vriendelijk, kleinschalig gebouw. In de gevel komen togen, zoals in vroegere bedrijfsgebouwen van onder meer Philips en in plaatsen als Vicenza in de middeleeuwen. De (koop)appartementen worden zeventig tot 115 vierkante meter groot.

 

Cam 6Benjamin
Het laagste gebouw in project S-West, dus écht de benjamin van het stel. Langs de Ingenieur Kalffstraat zullen met name de sheddaken opvallen. Deze kenmerkende daken hebben Engels en industrieel aandoende vormen die optimaal licht binnenbrengen. De buitenruimten liggen bijna allemaal op het zuidwesten of het zuidoosten. De (koop)appartementen worden 55 tot 110 vierkante meter groot.

 

Huren of kopen?
S-West krijgt een bijzondere variatie in woningen. Er komen vier huur- en vier koopsegmenten.
Klik op het segment van jullie keuze voor meer informatie.

Ik wil een woning huren op S-West
Ik wil een woning kopen op S-West

Vragen over de huur- en koopwoningen?
Van Santvoort Makelaars: Maureen Geraets, 040-2692530 of Maureen@vansantvoort.nl.