Werken op S-West

Werken op S-West

Ondernemen op S-West in Eindhoven
De afgelopen jaren maakte industriestad Eindhoven een bijzondere metamorfose door. Anno nu is de stad hip & happening, en zelfs na Amsterdam en Rotterdam de drukstbezochte toeristische stad én economische motor van Nederland. ASML, VDL, DAF, Philips en talloze spin-offs en start-ups – ook vanuit de hooggewaardeerde Technische Universiteit – zorgen er voor een ongekende bedrijvigheid. Met name de creatieve industrie bloeit er eveneens, mede dankzij de Design Academy, waarvan talloze afgestudeerden naam en faam maken. In die verrassende, vernieuwende stad is Strijp-S één van de absolute hotspots, vindt ook de gerenommeerde New York Times. Het gebied groeide van ‘verboden stad’ via creatieve rafelrand naar tweede stadshart, met dynamische, creatieve bewoners en voorzieningen op het gebied van cultuur, sport, horeca, culinair genieten en shoppen.

Plint Torenallee West (1)

In dit optimale klimaat biedt S-West mogelijkheden voor (aspirant-)ondernemers die van aanpakken weten: direct aan de centrale as op Strijp-S – De Torenallee – en recht tegenover de gebouwen Anton en Gerard komt zo’n negenhonderd vierkante meter bedrijfsruimte beschikbaar.
De bestemmingsmogelijkheden zijn ruim en er zijn zakelijke kansen vanaf zo’n 120 tot 450 vierkante meter. Voordeel in deze fase is, dat de ontwikkelaar nog volop rekening kan houden met jullie zakelijke wensen en eisen voor de bouw en afwerking.

Vragen over de bedrijfsruimten?
Colliers International, Eindhoven: Dirk Jan Vermeer, 040-2121110 of dirkjan.vermeer@colliers.com
MRP Development, Mark van Empelen, 085-0170019 of mark.van.empelen@mrpdevelopment.nl
Zij kunnen meer vertellen over de mogelijkheden en naar jouw wensen luisteren.